DIANZ VITAMIN


Dianz Vitamin kini dalam pek baru! Penambahan Vit C + Gluta menjanjikan kesan lebih pantas dalam membantu mengatasi masalah kulit seperti kusam, parut dan jerawat. Ekstrak mutiara bertindak sebagai 'booster' yang membolehkan penyerapan nutrisi dan vitamin lebih optimum serta menggalakkan pembaharuan sel2 kulit pada kadar lebih cepat. Hasilnya kulit makin cerah, glowing dan berseri dengan hanya pengambilan 1 biji sehari!

KELEBIHAN & KEBAIKAN DIANZ VITAMIN C & E :

- EKSTRA VITAMIN C + GLUTATHIONE menjanjikan kesan pencerahan 2x lebih cepat
- Mempunyai gabungan 6550mg whitening collagen 
- Kolagen dari sumber ikan talapia, Halal dan Selamat
- Ekstrak Vitamin C dari Oren, dan Viamin E dari Maquiberry
- Membantu mengurang dan menghapuskan parut jerawat dan jeragat
- Mengatasi masalah kulit berminyak, strechmark, sunburn dan tona tak sekata
- Menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baru yang sihat
- Mengatasi masalah liang pori terbuka, berkulit kusam dan gelap
- Memelihara kelembapan dan kehalusan kulit
- Kulit menjadi lebih anjal, tegang awet muda
- Boleh diambil lelaki dan wanita 


CARA PENGAMBILAN DIANZ VITAMIN YANG DISARANKAN :

- Boleh di hisap, kunyah atau telan. Berperisa Berry masam manis yang sedap.
- Diambil 1 biji pada waktu malam sebelum tidur dan 1 biji pagi selepas sarapan (untuk booster) dan memadai 1 biji sehari untuk maintain kesihatan kulit.
- Kurangi makanan / minuman berkafein dan banyakkan minum air.
- Boleh diambil seawal usia 16 tahun ke atas.
- Wanita hamil / menyusukan bayi boleh makan.
** Untuk pesakit gastrik, memadai ambil 1 biji sehari selepas sarapan.


Korang kenal Bella? Mua meletopss tu. Dia pon amalkan Dianz Vitamin tau! Jom kita tengok apa kata Bellaz





Korang tak nak cuba ke? 
Kalau nak cuba just contact zati je.

Untuk sebarang pertanyaan atau order boleh direct whatsapp zati
018- 570 5034
Harga Dianz Vitamin

RM50 sebotol
30 Biji ( tahan sebulan )
Harga tidak termasuk Postage

Postage SM RM7
Postage SS RM12

Untuk yang tinggal di Ipoh 
boleh COD ye!

Pos Seluruh Malaysia



No comments