Day 2 : My Favorite Movie

Zati minat movie genre seram. Kebanyakkan yang zati download atau tengok secara online , semua nya movie seram. Entah lah kenapa minat sangat cerita seram ni , padahal bukan berani mana pun.
Tak kisah lah movie seram negara mana pon zati akan tengok.

Tambah baru baru ni viral kat FB pasal cerita seram dari Turki tu , tajuk nya Siccin . Zati baru tengok part 1 . Semua ada 4 movie.

            

Tapi zati pon tengok mood jugak. Kalau rasa nak layan movie seram, sepanjang hari tu seram je lah. Kadang kadang layan jugak komedi. Kalau zati rasa macam mood tak berapa nak okay zati akan layan lawak je lah. Tak kisah lah movie lawak apa pon.

Jom zati belanja korang cerita Siccin 1 ni. Korang boleh je tengok kat Youtube. Dah siap ada subtitle english. Kalau korang rajin, boleh cari kat Facebook , ada yang subtitle melayu.


Okay lah selamat menonton !

4 comments:

  1. wahhh. mcm best jer cerita ni..

    ReplyDelete
  2. Alamak mcm Seram tp nak g Cari lah

    ReplyDelete
  3. alamak, nak tengok memalam ni, seram pulak :D

    ReplyDelete
  4. nak tengok movie ni tapi tak berani :(

    ReplyDelete