Descendant Movie 2



Movie yang kedua
Haaaa... harini zati terlebih rajin hahaha.. Tu yang sanggup cari movie yang zati rasa best ni untuk korang ..
Bukan nya apa.. jap lagi kalau bagi movie seram karang takut pulak .. 
Okay tak payah cite panjang lah .. Korang yang dah tengok part 1 tu jom tengok part 2 ni pulak ..
Tak payah sinopsis lah ye hehhe ..
Zati bagi link je terus nih .. > Muah Sikit <
Ingat ekk make sure amek yang version 2 ..

Okay lah .. tak nak kacau korang layan movie hehehe..
Siapa ada link movie yang best tu share lah ye ..

Selamat menonton !

Terima Kasih Sudi Baca

0 komen: