15-06-2013

  
Okay.. disini zetty nak bagi tahu pada 15/06/2013 zetty dah sah jadi isteri kepada Lan.. :)
errmm rase seronok pon ade..sedih pon ade..sedih sebab yelah kan time hari bahgia zetty parents zetty dah tak de..errmm takpe lah korang tgk pic nikah zetty ok..




maap kalau gambr tonggang terbalik..luperr nak rotate hehe

maap kalau gambr tonggang terbalik..luperr nak rotate hehe

 

Terima Kasih Sudi Baca

Saya Kembali !!

  

  

Apa khabar semua?sihat ke?zetty sihat alhamdulillah..cuma baru baru nie zetty dan adik sedih lah..sebab zetty baru kehilangan ayah..pada 10 May 2013 hari tu..tahun lepas 21 Mac 2012 kami kehilangan mak.terase sunyi hidup nie tanpe kedua orang tua kita..

waaa.!! dah lame zetty x update blog kan..dah lame gak zetty tak tukar skin blog and edit edit header..rindu pulak..hehe okay lah zetty pun tak thu lg nk taip ape dah..zetty nak cari ilham kot kot leh wat freebies ke..

zetty rindu kawan kawan semua :)

Terima Kasih Sudi Baca