Kenangan Raya



Ape khabar semua ? banyak ke dapat duit raya ? hehehe zetty tak dapat pun sebab dah besar hehe .. story lah sikit kenangan raya kome tahun nie..zetty sambut biase biase je..sambut pun dengan tunang zetty dan member member kerje..jom layan gambar yang zetty upload nie..maaf kalau buruk hehe,,malas nak edit..upload jew hekhekhek..kome pun kalau ade gambar gambar raye upload lah..kongsi kongsi,... 
















kalau korang ade gambar mase hari raye , upload lah..share kat kawan kawan :)


Terima Kasih Sudi Baca

Selamat Hari Raya


Selamat Hari Raya kepada semua kawan kawan zetty..Bape pasang baju raye kome tahun nie?Zetty tak beli baju raya pun..Tak de mood nak raye tahun nie..zetty sedih sangat..tahun nie tahun pertame zetty raye tanpe mak,,rase lain sangat..selalu mak lah paling sibuk nak masak untuk raya..tapi tahun nie dah xde semua tuh..sedih nye Tuhan je tahu...

Ape ape pun zetty kene tabah hadapi semua nie..dan zetty redha dengan pemergian ibu tercinta zetty..walaupun hati ni sedih , zetty buat buat gembira je.. di kesempatan ni zetty nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN..

Nak duit raya ??? scroll ke bawah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Ambik lah duit raya tu..pilih je hehehe..jangan marah :)

Terima Kasih Sudi Baca

Salam Ramadhan



Selamat Berpuasa semua kawan kawan..errmm dah 3 bulan zetty tak update blog nie..dah berhabuk hehe..maaf lah kalau ada comment , chat yang zetty tak reply tuh.. hari ni batu zetty online...dah 3 bulan tak sentuh lappy..maklumlah broadband tak bayar hehehe..amacam puase ok tak?? persiapan raya macam mana??ingat jangan membazir..beli ikut kemampuan ok..beli keperluan jangan ikut kemahuan... :)

Terima Kasih Sudi Baca