1st Giveaway By Anis & Fizza


Hari ni zetty takde join GA pon hehehe..tapi mesti pelik kan kenape zetty buat tajuk nie.Sebab , zetty salah seorang sponsor untuk GA nie..so,zetty nak invite lah korang korang tuh joim join GA adik anis and adik fizza nie..meh tengok banner untuk GA nie..



Ni la banner nye untuk GA nie..kalau korang nak join klik je banner tuh ok..
jangan lupe ajak kawan kawan join..mane lah tahu rezeki korang kan.. :)
Klik banner untuk join and baca syarat syarat penyertaan :)


Terima Kasih Sudi Baca

Nak tambah duit dengan cepat??jom Join BLIN.GD


Korang mensti pernah dengar Churp Churp , Says , Nuffnag , semua tuh untuk dapat income bila kite menghadap laptop kan..sekarang ni pulak zetty nak rekemen kan korang dengan BLIN.GD .. dia macam Churp churp gak..tapi yang nie earning die lg cpt naik..nak daftar>> jom ikut step bawah nie ..

1. Korang pergi website ni BLIN.GD
2. Dah keluar window die macam nie













3. Korang klik Sign in With Facebook





4.Dah klik tu autometik die terus ke Home Blin.Gd tu





Kat situ ade Home , Profile , Earnings , Do's&Dont's .
Zetty pon baru join jew beberape minit yang lepas..tengok lah earning baru RM1.60 hehehe...

Ape tunggu lagi..jom join cepat..kalau dah join sudi sudi lah klik iklan zetty nie..nanti korang hantar balik link iklan korang tuh , zetty pasti klik balik..


Nota Tapak :
Blin.GD ni cepat naik earning nye..kalau korang tak percaya , suruh kawan kawan korang klik link korang , lepastu korang tengok home blin.gd korang tu refresh balik mesti earning korang bertambah... semoge berjaye :)

Terima Kasih Sudi Baca

Contest Blog Comel + Oh-Seem by Norsyuhada Binti Johan





Nampak tak banner comey2 tuh...Hari ni zetty nak join satu contest nie.. kalau ada rezeki tu alhamdulillah lah .. :) contest nie tamat 16 June 2012..so ade mase lg untuk zetty join contest nie..meh join ramai2 contest nie.. >Tekan ni<

Kat sini zetty nak tag 3 budak comel :)
http://rafieyzfie.blogspot.com/
http://whosayinotbeautyqueenijustbeautyme.blogspot.com/
http://nurinassyahira.blogspot.com/




Terima Kasih Sudi Baca